Spelletjesavond 15 maart

Op D.V. 15 maart wordt er weer een spelletjesavond georganiseerd in Vita Nova. Er is koffie met iets lekkers en voor de liefhebbers staan er allerlei gezelschapsspelletjes klaar.

Er is keuze uit verschillende bekende en onbekendere (bord)spellen, voor elk wat wils. Wilt u liever alleen koffie drinken en gezellig onder de mensen zijn, dan is dat natuurlijk ook prima!
De deuren gaan open om 19.15 uur, maar u kunt komen en gaan wanneer u wilt. Opgeven is niet nodig. We willen benadrukken dat iédereen welkom is, om spelletjes te spelen óf om gewoon gezellig koffie te drinken.
Wilt u graag komen, maar bent u slecht ter been of wilt u om een andere reden gebruik maken van de haal- en brengservice, bel dan naar Karin Tieleman (0610303464).
De toegang is vrij, maar er staat een potje waarin u wat kunt geven voor de gemaakte onkosten. Wat overblijft gaat naar het goede doel.

Geplaatst op 4 March 2024

*alle velden zijn verplicht*

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen