Topavonden

TOP avond. Dat hoeven we toch bijna niet meer uit te leggen? Inmiddels draaien we alweer twee seizoenen en het is echt TOP!

Als je dit jaar naar het voortgezet onderwijs bent gegaan. En als je daar al op zit natuurlijk, is de TOP-avond echt iets voor jou!

We komen samen met tieners bij elkaar voor een gezellige ontspannen avond. Soms doen we iets in Vita Nova, een spel of film en soms gaan we wat verder weg en doen we ergens een leuk spel.

Het doel van deze avonden is om samen met andere (christelijke) jongeren een leuke en gezellige avond te hebben. De avonden worden georganiseerd vanuit onze gemeente maar we roepen je hierbij op om ook vrienden en vriendinnen uit te nodigen! We zien dat er regelmatig iemand wordt meegenomen. Dat is helemaal super! Hoe meer hoe beter!

De data, waarop de avonden worden gehouden zie je verschijnen via de app-groep ‘TOPavond’. Krijg je (nog) geen berichten stuur dan even je nummer naar Lianne Kooijman (06-12125051).

Ook op facebook kun je ons vinden: https://m.facebook.com/profile.php?id=100009471815502

Het TOP team: Cornelis, Leen, Lianne, Cornalijn, John, Arnold, Liesbeth

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen