Helpende handen

In een eerder bericht hebben we de gemeente geïnformeerd over het opstarten van vrijwilligerswerk voor en door de gemeente. U werd toen opgeroepen om u op te geven (dat mag uiteraard nog steeds, voor meer informatie klik hier) als vrijwilliger zodat we er samen voor elkaar kunnen zijn in tijden dat dat nodig is. We zijn dankbaar dat u daar gehoor aangegeven heeft.

Op de achtergrond zijn we met de groep vrijwilligers en onder leiding van de vrijwilligerscoördinatoren al gestart met het ondersteunen daar waar dat nodig was/is. Van het halen en brengen naar het ziekenhuis tot klein huishoudelijk werk voor mensen die dat tijdelijk even niet kunnen. We kregen dankbare reacties van mensen die geholpen zijn en zijn God dankbaar voor de kracht en de tijd die Hij geeft aan de vrijwilligers om snel en goed te helpen.

We willen aan het begin van het nieuwe seizoen officieel starten met helpende handen, maar staan voor die tijd al wel klaar om te helpen daar waar dat nodig is. Mocht u om wat voor reden dan ook hulp kunnen gebruiken of kent u iemand die hulp kan gebruiken maar het lastig vindt om die hulp te vragen dan mag u contact opnemen met één van de vrijwilligerscoördinatoren. Zij zijn te bereiken via e-mail op helpendehanden@hervormdsommelsdijk.nl of telefonisch via 06 18836920.

Met vriendelijke groet,
Helpende handen

Namens de diaconie 
Jeroen Maliepaard 
helpendehand@hervormdsommelsdijk.nl  

Vrijwilligers coördinatoren
Gerdien Kamp
Annemieke Voorwinden
Mirjam Struijk
Aleida Verhage

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen