Collectebonnen

Onze gemeente biedt de gelegenheid collectebonnen te gebruiken voor de collecten in de kerkdienst. Normaliter zijn die collectebonnen verkrijgbaar bij mevr. J. van der Welle op de eerste woensdag van de maand.

Collectebonnen tijdens Covid-19 maatregelen/periode.
Het is tijdelijk niet mogelijk collectebonnen aan huis bij de fam. van der Welle aan te schaffen. Collectebonnen, voor woensdagavond 20:00 uur via de webwinkel besteld, worden voor de zondag daarop bij u thuis gebracht als u woonachtig bent in de dorpskernen Sommelsdijk en Middelharnis. Woont u daarbuiten, dan worden ze met de post verzonden. De verzendkosten zijn € 2,-.

Na Covid-19 maatregelen/periode.
Het is dan nog steeds mogelijk de collectebonnen op de 1e woensdag van de maand te kopen bij mevr. J. van der Welle, Merel 11, 3245 TS SOMMELSDIJK.
Dit wordt ook in de week hieraan voorafgaand in de Zaaier aangekondigd. Indien het door omstandigheden op een andere dag is, dan wordt dat ook in de Zaaier vermeld.
De tijden zijn: 's morgens van 9.30 uur tot 11.30 uur en 's avonds van 19.30 uur tot 20.30 uur. De avondverkoop zal na een korte proeftijd komen te vervallen.

Voor woensdagavond 20:00 uur bestelde collectebonnen kunt u dan op zondag voor de kerkdienst ophalen achter in de kerk. U kunt de bonnen ook per post laten toesturen, de verzendkosten zijn € 2,-.

Er worden vellen verkocht van € 0,70 per bon.
Met 20 bonnen op één vel betaalt u hiervoor zodoende € 14,-.

Er zijn ook bonnen van € 1,10 verkrijgbaar. Ook hiervan 20 stuks per vel, dus totaal € 22,-.
Er zijn ook bonnen van € 1,50 verkrijgbaar. Ook hiervan 20 stuks per vel, dus totaal € 30,-.
Er zijn ook bonnen van € 2,50 verkrijgbaar. Ook hiervan 20 stuks per vel, dus totaal € 50,-.

De nog in omloop zijnde bonnen van € 0,65 en € 1,00 zijn uiteraard nog geldig.

bestellen