Jeugdwerk

“Denk aan uw Schepper in de dagen van uw jeugd,….” (Prediker 12 vs 1).

De Bijbel roept ons op om God op de eerste plaats in ons leven te stellen. Die oproep geldt voor iedereen, hoe jong je ook bent.

“Denken aan je Schepper…”. Je kan ook zeggen :” Bezig zijn met… “

Wat bijzonder is het dat God al aan ons heeft gedacht, voordat we aan Hem konden denken.

In het jeugdwerk willen we samen bidden en samen zoeken naar het plan van God in ons leven. Op verschillende momenten komen we bij elkaar; op zondag en doordeweeks.  Op deze pagina “jeugdwerk” zijn alle activiteiten te vinden die we voor de jeugd van 0 tot 23 organiseren. Iedereen is van harte welkom om de activiteiten te bezoeken. We hopen en bidden dat het tot zegen zal zijn!

JEUGDBELEIDSPLAN

In het Jeugdbeleidsplan leest u hoe we met het 'HGJB Groeiplan' aan het werk zijn gegaan. Met alle leidinggevenden hebben we een visie voor het jeugdwerk en de afzonderlijke groeiplekken geformuleerd. Ook kunt u de beleidsvoornemens lezen voor de komende jaren.

HGS Jeugdbeleidsplan 2023-2027

 

Groeitermen

In onze gemeente werken we met zgn. 'groeiplekken' en 'groeitermen'. Meer hierover vindt u in bijgaand document. Deze uitwerking moet gezien worden als een handreiking en handvat voor de jeugdwerker en is onderdeel van het jeugdbeleidsplan.

Handig bidden

In het seizoen 2015-2016 heeft de groeiterm "bidden" centraal gestaan. Op alle groeiplekken heeft bidden extra aandacht gekregen. Hierbij werd gebruik gemaakt van een hand, waarbij de vijf vingers staan voor vijf gebedsgebieden. De Duim=Danken, W=Wereld, Mijzelf, Reinigen, Prijzen. In bijgaand document vind u de hand, welke ook in stickerformaat is uitgereikt aan alle gemeenteleden. Je kunt de sticker bijvoorbeeld aan de binnenkant van je bijbel plakken.

*alle velden zijn verplicht*

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen