Zending verbindt

gzb Niet iedereen kan zendingswerker worden, zendingsmaatje wel!

De GZB lanceerde onlangs een nieuw initiatief: Zendingsmaatje! Zendingsmaatje geeft de mogelijkheid om heel concreet het zendingswerk te steunen en met zendingswerkers mee te leven. Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op www.zendingsmaatje.nl.

Op zendingsmaatje.nl vertellen o.a. Laurens Jan en Lourina Vogelaar over hun roeping:

“Stel je voor… je leeft in een land waar moslims en christenen niet altijd in harmonie met elkaar samenleven. Waar de overheid het niet op prijs stelt, als er actief wordt geëvangeliseerd. Hoe zou jij gehoor geven aan de oproep van Jezus om te getuigen?

Het is ons verlangen dat iedereen Jezus leert kennen, ook de christenen in Indonesië verlangen daarnaar. Wij willen hen daarbij helpen door een toerustingsprogramma te ontwikkelen. Wat zou het geweldig zijn als christenen in Indonesië het licht van Christus zouden verspreiden. Deelt u dat verlangen? Doet u mee? Niet iedereen kan zendingswerker worden, zendingsmaatje wel!”

Geplaatst op 21 February 2020

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen