Onderhoud kerkgebouw

Het onderhouden van het kerkgebouw is één van de vaste lasten van de kerkrentmeesters. We zijn dankbaar voor het prachtige monumentale gebouw, waarin we iedere zondag kunnen samenkomen. Om dit in goede staat te houden zijn wel middelen nodig. Daarom deze terugkerende collecte.

NPV

Deze is bestemd voor de NPV, een landelijk werkzame organisatie die zich al 30 jaar inzet voor de zorg voor het leven. De NPV gelooft dat het leven beschermwaardig is en dat het leven alleen kan worden beschermd door solidariteit en zorgzaamheid. Deze beschermwaardigheid van het menselijk leven is in Nederland niet langer vanzelfsprekend (gelegaliseerde abortus, euthanasie ,xenotransplantatie en experimenten met embryo's). De NPV wil tegenwicht bieden vanuit hun levensovertuiging het menselijk leven te zien als gave van God, geïnspireerd door de Bijbel. Van harte aanbevolen!

Instandhouding erediensten

We zijn dankbaar dat we als gemeente iedere zondag samen mogen komen onder Gods Woord. De instandhouding hiervan vraagt van ons als gemeente hierin bij te dragen in gebed en middelen in de verwachting dat de Heere dit alles zal zegenen.

*alle velden zijn verplicht*
Inloggen