gzb Blij met de kerk!

We zijn er in Nederland aan gewend geraakt dat er vaak negatief over kerk en geloof wordt gesproken: steeds minder mensen gaan naar de kerk, onze diensten zijn niet aansprekend genoeg en geloven is vooral iets voor jezelf. Nu wil de GZB deze problemen niet wegpoetsen of onderschatten, maar er is zoveel méér te zeggen over de kerk. Juist in deze tijd van corona zien we kerken –wereldwijd – die omzien naar armen, die oog hebben voor mensen die eenzaam zijn en die kansen zien om het Evangelie op een nieuwe manier te delen.

In de nieuwste uitgave van het GZB-magazine Alle Volken vind je inspirerende voorbeelden vanuit Gods wereldwijde kerk. Wilt u het magazine inzien én in het vervolg ook ontvangen? Kijk dan op www.gzb.nl/allevolken.

Geplaatst op 21 September 2020