gzb Honger door corona – hulp GZB gaat door!

Miljoenen mensen lijden door corona honger. De afgelopen maanden ontving de GZB bijna dagelijks vragen om hulp. Daarom startte de GZB een noodhulpactie! Met uw steun konden we wereldwijd duizenden mensen voorzien van een voedselpakket.

Ook Pellumb en Emine uit Albanië kregen een voedselpakket. Pellumb en Emine hebben geen baan en zijn extreem arm. Depressief, angstig, bereidden ze zich voor op het ergste. Wat een blijdschap toen zij vanuit de kerk bezoek kregen. Ze kregen een voedselpakket en de bezoekers vertelden hen over Gods liefde, ook voor hen. Hun gezichten straalden. Ze konden maar niet ophouden met bedanken. Ze waren alle hoop verloren én nu kregen ze hulp. “Toen niemand antwoordde, hielpen jullie ons. God is geweldig.” Dit gezin vond nieuwe hoop en vreugde en staat ​​open voor het Evangelie. Prijs God!

Naast het uitdelen van voedselpakketten wil de GZB ook hulp bieden voor de lange termijn. Denk bijvoorbeeld aan zaaizaad voor boeren. Door de honger is dat vaak opgegeten waardoor er geen zaaigoed is voor een nieuwe oogst. Help hen en geef 25 euro voor zaaigoed! Dat kan door een gift over te maken via www.gzb.nl/dekerkdeeltuit of via het rekeningnummer van de GZB: NL91 INGB 0690 7624 45 o.v.v. honger door corona. Alvast hartelijk dank!

Geplaatst op 5 September 2020