gzb Zending doen we samen

Marlies en Björn van Veelen zijn door de GZB uitgezonden naar het eiland Java in Indonesië. Door hun leven en werken proberen ze lokale kerken op Java te ondersteunen in hun werk met mensen met een handicap en met jongeren. Ze geloven dat de kerk een plek moet zijn voor iedereen!

In Indonesië werken ze niet alleen. Ze werken daar samen met de GKJTU, een van de lokale kerken op Midden-Java. Ze geloven dat God in deze kerk aan het werk is en op deze manier iets van het Koninkrijk op Java zichtbaar wordt. Maar ook mensen in Nederland spelen een rol in hun werk in Indonesië.

Door jouw betrokkenheidgebed en financiële steun werk jij, vanuit je eigen huiskamer mee in Indonesië! En zó schakelt God de GKJTU, jou en de zendingswerkers in om het Koninkrijk over de hele wereld te bouwen.

Als Zendingsmaatje kun je dit zendingswerk heel concreet steunen en met de zendingswerkers meeleven. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.zendingsmaatje.nl.

Want… zending doen we samen!

Geplaatst op 3 July 2020