Zending verbindt

gzb Zomergezinsboekje ‘Op z’n kop’ – speciale uitgave van GZB, IZB en HGJB

Dit jaar ziet de zomer er anders uit dan we hadden verwacht. Door het coronavirus stond alles de afgelopen periode op z’n kop! We gingen nauwelijks naar school of werk, ontmoetten weinig mensen en we konden zelfs niet naar de kerk. Ook in de zomer zal nog steeds niet alles normaal zijn. Maar er komt wel een vakantieperiode aan! Tijd voor leuke dingen, wat meer rust en vrije tijd. Om te helpen om in deze periode ook elke dag samen tijd voor God te nemen, hebben GZB, HGJB, IZB een speciaal zomergezinsboekje gemaakt. Mensen in de Bijbel van wie het leven ook op z’n kop staat spelen de hoofdrol.

Een boekje vol met gezinsmomenten, vieringen, puzzels en leuke opdrachten om samen als gezin te doen. Daarnaast staan er portretjes in van jonge christenen van dichtbij of ver weg die het verhaal delen van hun leven dat ook op z’n kop stond.

Het boekje is gemaakt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ook aan tieners is gedacht, voor hen is er elke dag een uitdagende gespreksvraag of stelling.

Via www.zomergezinsboekje.nl kunnen gemeenten het boekje bestellen als cadeautje voor alle gezinnen in de gemeente. Ontvangt u het boekje niet? Op de website is ook een digitale versie beschikbaar. Leuk om als gezin deze zomer mee aan de slag te gaan!

Geplaatst op 25 June 2020

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen