Hadassa Imani

Namens het bestuur van Hadassa Imani laten wij u weten dat wij met elkaar het besluit hebben genomen om stichting Hadassa Imani op te heffen en het werk van Frans te beëindigen. Er is geen mogelijkheid terug te keren naar Colombia om twee redenen: medisch gezien is het onverantwoord om op hoogte te werken, maar ook de huidige coronacrisis maakt het terugkeren voorlopig onmogelijk.

Het was een moeilijke beslissing maar mede door de coronacrisis is er geen andere optie dan te stoppen. Wij willen iedereen bedanken voor de sponsoring, mede door uw steun mocht Frans tussen 2011-2020 in verschillende werelddelen het werk doen waar zijn hart naar uitging: “Ik ben dankbaar dat ik deze mogelijkheid heb gekregen om kinderen en jongeren te helpen bij het zoeken naar kansen voor een betere toekomst. Alles is anders gelopen dan ik ooit had kunnen denken, maar toch heb ik in Tanzania, Kenia en Colombia het werk kunnen doen waar mijn hart ligt en dit heeft mooie herinneringen gebracht.

Hoe de toekomst verder zal gaan, weet ik niet, maar God weet het wel. Daar vertrouw ik op.

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor alle steun die ik mocht ontvangen” Frans Weller jr.

Namens Hadassa Imani, Piet Robijn, voorzitter.

Geplaatst op 8 June 2020

*alle velden zijn verplicht*

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen