gzb Hartelijk welkom op de GZB-dag!
Een inspirerende dag voor jong en oud

“Ik vind het mooi om als gelovigen bij elkaar te komen en te zien dat de kerk er niet alleen in Nederland is, maar wereldwijd.” (bezoeker GZB-dag 2019)

Bent u er dit jaar ook bij? Sprekers zijn o.a. ds. Jonathan Soro uit Zuid-Soedan, ds. Wim Verboom en Gert-Jan Segers. Samen willen we nadenken over de vraag: hoe delen we het Evangelie met jongeren? En wat kunnen we daarbij leren van de wereldkerk?

Het is echt een dag voor jong en oud! Er is kinderopvang en ook voor kinderen en tieners is er van alles te beleven! Zij kunnen onder andere genieten van een optreden van Marcel Zimmer. Kortom: een dag waar je bij wilt zijn!

Heeft u zich al aangemeld?
Dat kan via www.gzb.nl/aanmelden of tel. 0343-512444. Zo weet u zeker dat er plek voor u is en weten wij op hoeveel kinderen we mogen rekenen bij de opvang en de diverse programma’s.

Word u/jij ook vrijwilliger?
Wilt u, wil jij meehelpen om de dag tot een succes te maken? Vooral bij de kinderopvang en kinderprogramma’s zoekt de GZB nog een grote groep vrijwilligers! Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.gzb.nl/vrijwilligers.

GZB-dagboek 2020 bijna uitverkocht!

Het GZB-dagboek ‘Een handvol koren’ 2020 - waarvan er ruim 39.000 exemplaren zijn gedrukt - is bijna uitverkocht! Maar… er is nog een kleine voorraad beschikbaar. Nu voor € 7 in plaats van € 12,50. Interesse? Bestellen kan via www.gzb.nl/dagboek2020.

Geplaatst op 12 February 2020