Zending verbindt

gzb Help mee bij het stichten van een nieuwe gemeente

Staat u van harte achter de missie van de GZB? Vindt u het belangrijk dat er mensen worden uitgezonden om in woorden en daden het Evangelie te delen? Word dan nu zendingsmaatje! Samen zorgen we ervoor dat meer mensen uitgezonden worden. En we meer mensen bereiken met het Evangelie!

Gerard en Janneke de Wit, gemeentestichters in Duitsland:“Stel je voor... je opa en oma zijn gestopt met naar de kerk te gaan. De staat stimuleerde dat. Vervolgens werden je ouders niet meer opgevoed met het geloof en jij weet eigenlijk helemaal niets meer. Je weet niet van de Bijbel, je weet niet van God, je weet niet van Jezus. Zo is de situatie voor heel veel jongeren, maar ook oudere mensen in de stad waar wij wonen.

Wij wonen in Noordoost-Duitsland, in een achterstandswijk van Schwerin. Wij hebben het verlangen om mensen weer bekend te maken met de Bijbel, met Gods liefde. En we verlangen ernaar om een nieuwe christelijke gemeenschap te stichten. Om mensen weer hoop en perspectief te geven.

Word jij ons zendingsmaatje? Dat kan via www.zendingsmaatje.nl.

Geplaatst op 10 January 2020

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen