gzb Het verhaal van Nour uit Libanon

Nour woont in Libanon en is 28 jaar. Ze was gewend om uit te gaan met een groep vrienden. Ze dansten en dronken tot diep in de nacht. Maar toen ze op een nacht een overdosis drugs nam, ging het bijna fout. Het werd voor Nour een beslissend moment in haar leven. Want waarom deed ze dit eigenlijk? Haar zoektocht naar genot werd een zoektocht naar het leven. Op een dag nam een vriend haar mee naar de kerk. “De eerste keren dat ik daar binnenkwam, begon ik te huilen”, vertelt Nour, “Ik wilde het niet, maar kon de tranen niet stoppen. Ik ging steeds vaker naar de kerk, ik wilde meer en meer horen. Eindelijk had ik gevonden waar ik al die jaren naar op zoek was geweest.”

Een uitgebreide versie van het verhaal van Nour vindt u in Alle Volken, het magazine van de GZB. Wilt u Alle Volken in het vervolg ook ontvangen? Word dan nu lid! Dat kan via www.gzb.nl/ikwordlid. U steunt het zendingswerk en ontvangt 4x per jaar Alle Volken met daarbij een gebedskalender.

Geplaatst op 23 October 2019