Landelijke peiling waarde van de kerk

peiling

Wilt u ook weten hoe het nu echt zit met de kerk? Waarom zoveel mensen graag bij een parochie of gemeente horen en deelnemen aan kerkelijke activiteiten? Doe dan mee aan de landelijke peiling naar de waarde van de kerk die Actie Kerkbalans in aanloop naar de campagne voor 2020 organiseert en spreek u uit voor uw kerk.

Waarin blinken jullie uit? In gemeenschapszin, inspirerende vieringen, actieve naastenliefde of misschien iets heel anders? Vul de peiling in en laat Nederland weten wat uw gemeenschap zo uniek maakt!

Doe mee met de peiling en laat weten wat u belangrijk vindt in uw kerk. Nieuw is dit keer dat alle kerkleden met de peiling mee mogen doen, waar eerder alleen de organisatoren van Actie Kerkbalans werden gevraagd. Bent u enthousiast over dit initiatief? Deel dit bericht dan met zoveel mogelijk mensen in uw kerk!

Het invullen van de peiling duurt ongeveer tien minuten.

Ga naar de peiling!

ik mag