Zending verbindt

gzb Vertel wat je weet

Emiliano Calongos (72) groeide op in de oerwouden van Peru. Zijn ouders waren niet gelovig. Eigenlijk was niemand dat in het dorp waar hij woonde. Twee zendingswerkers kwamen het Evangelie vertellen. Tijdens een bijeenkomst kwam Emiliano tot geloof. Hij wilde het direct ook met anderen delen en besloot predikant te worden. Hij was nog geen drie maanden christen toen hij zijn eerste preek al hield. Emiliano wist nog niet zo veel, maar hij had een goede tip gekregen: “Vertel wat je weet en wat je niet weet, zoek je op in de Bijbel.” Vanaf het moment dat Emiliano christen werd, leest hij dagelijks in de Bijbel. En nog elke dag ontdekt hij nieuwe dingen.

Dit is een van de verhalen in het vakantiebijbelstudieboekje dat leden van de GZB in juni krijgen toegestuurd. Het Bijbelstudieboekje biedt inspirerende verhalen van mensen die tot geloof zijn gekomen en die daar zo vol van zijn dat zij Gods liefde ook graag weer willen doorgeven aan anderen.

Wilt u het vakantiebijbelstudieboekje ook ontvangen? Word dan lid van de GZB! Dat kan via www.gzb.nl/ikwordlid.

Geplaatst op 24 June 2019

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen