Zending verbindt

gzb Vrouwenreis Albanië

Een mediterraan klimaat, een prachtige natuur en heerlijk eten. Albanië ligt tussen Italië en Griekenland, en dat merk je. Het is een heerlijke plek om te zijn! Maar Albanië is meer.

Vrouwen in Albanië zijn kwetsbaar. Ze staan er vaak alleen voor in het gezin, want alcoholisme onder mannen is een groot probleem. Jonge meiden zijn makkelijke slachtoffers van vrouwenhandel en prostitutie en komen daardoor zomaar in de gevangenis terecht.

Vanwege het grote succes organiseren we 13 t/m 21 september 2019 voor de vierde keer een vrouwenreis naar Albanië! Vind je het leuk om iets voor anderen te betekenen en wil je een nieuw land ontdekken? Durf je het ook aan om een vrouwengevangenis te bezoeken? Dan is dit je kans! De vrouwen van de vorige reizen waren allemaal erg enthousiast. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en ga meer naar Albanië!

Meer informatie over deze en andere reizen vind je op www.gzbexperience.nl.

Geplaatst op 10 June 2019

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen