Samen zingen in de lijdenstijd 2019

Op vrijdag 29 maart 2019 wordt er een ‘samenzangavond’ gehouden in de Emmaüskerk te Middelharnis. Koningin Julianaweg 64.
Iedereen is van harte welkom om ruim een half uur te komen zingen. De opzet is een gevarieerde liederenkeuze van christelijke liederen die gezongen worden binnen de PKN-kerken in Middelharnis en Sommelsdijk.
Deze samenzang wordt georganiseerd in de 40-dagen-tijd.   Een periode waarin wij ons bezinnen op de weg die Jezus ging. Zijn reis naar Jeruzalem; zijn weg van lijden. Zijn dood en na 3 dagen zijn opstanding op de Paasmorgen.
U/jullie worden uitgenodigd  met bezieling de woorden en melodieën te laten klinken van 12 liederen die betrekking hebben op dit thema. Aangaande de keuze van de liederen voor deze avond hebben we speciale aandacht voor kinderen/jongeren. Een 1/3 gedeelte van het programma is ingevuld met liederen voor deze doelgroep. En wat is er mooier dan wanneer ouders en ouderen hun stem hier aan toe voegen.
Om 19.00 uur is de aanvang van de samenzang in de Emmaüskerk. De kerk is open vanaf 18.30 uur. De teksten van de liederen zijn te lezen op de beamer. Rob Soeteman zal de orgelbegeleiding verzorgen. Er is een vrije toegang.

Laat die avond uw/jouw gezicht zien. Maar laat vooral uw/jouw stem horen!

PKN-kerken Middelharnis en Sommelsdijk

Geplaatst op 11 March 2019