Zending verbindt

gzb D.V. zaterdag 16 maart: GZB-dag in Barneveld

De GZB-dag trekt jaarlijks zo’n 2.000 bezoekers om samen te luisteren naar inspirerende verhalen uit Gods wereldwijde kerk, om te zingen en te bidden, om te worden bemoedigd en elkaar te ontmoeten. Voor kinderen en jongeren zijn er aparte programma’s en is er kinderopvang aanwezig. Het is dus echt een dag voor jong en oud! De GZB-dag vindt plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en duurt van 9.45-15.45 uur. Het thema is ‘De Geest doorbreekt de grenzen’. Er zijn diverse sprekers, maar daarnaast is er ook volop ruimte voor muziek! De leiding hiervan is in handen van Martin Zonnenberg. Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op www.gzb.nl/gzb-dag. Van harte welkom!

Om de GZB-dag mogelijk te maken, zijn veel vrijwilligers nodig. Help jij of helpt u mee? Bij de  kinderopvang en de jeugdprogramma’s is hulp meer dan welkom! Aanmelden kan via www.gzb.nl/vrijwilligers.

Geplaatst op 8 February 2019

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen