Jaarmarkt 2018

De Gemeentedag op D.V. 26 mei 2018 komt steeds dichterbij.

Op zaterdag 12 mei kunnen er tussen 09:30 uur en 11:00 uur voor de laatste keer spullen worden ingeleverd voor de rommelmarkt.

De spullen moeten bruikbaar en verkoopbaar zijn en moeten met één hand opgetild kunnen worden.
We willen de spullen ook bij u thuis op komen halen u kunt dan contact opnemen met Daniël Makloet, 06-51001354.

Bedankt voor uw en jouw opgave om te helpen bij de jaarmarkt. We komen voor het middaggedeelte nog een aantal mensen tekort om alle kramen te vullen. Heeft u zich nog niet aangemeld dan kunt u zich nog opgeven via het formulier of via de website van de kerk. U kunt ook bellen met Sandra van Alphen, 0187-480505.

Dit jaar willen we ook weer een boodschappenmand vullen en u kunt daarvoor spullen inleveren op D.V. vrijdag 25 mei in Vita Nova.
Voor in de koffiekraam zoeken we nog enthousiaste bakkers van cakes, boterkoek of appeltaart. Deze kunnen eveneens op 25 mei worden ingeleverd op bovengenoemde locatie.

Kunt u niet aanwezig zijn op de dag zelf dan is er de optie ‘Adopteer een kraam’ op deze manier kunt u toch uw bijdrage leveren! Meer informatie vindt u ook op de website van de kerk. Alvast hartelijk dank voor uw en jouw bijdrage!

Met vriendelijke groet, de Activiteitencommissie

Straat + huisnummer