Marriage Course

Een huwelijk ‘tot de dood ons scheidt’ klinkt vaak makkelijker dan het eigenlijk is. Een goed huwelijk vraagt aandacht! De Marriage Course is een cursus om het huwelijk te versterken. De voorgaande jaren is de cursus georganiseerd voor de gemeenten Sommelsdijk, Middelharnis en Dirksland. Echter willen we ook echtparen van buiten die gemeenten de mogelijkheid bieden de Marriage Course te volgen.
De cursus is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. De cursus heeft een preventieve werking. Waar meer dan een derde van de huwelijken in een scheiding eindigt, is voorkomen beter dan genezen. De Marriage Course helpt je meer grip te krijgen op je relatie. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.
Je gaat 7 avonden in gesprek met elkaar over wat écht belangrijk is in je relatie. Tevens heb je zo ook echt 7 avonden de tijd en aandacht voor elkaar. Hoe makkelijk is het om juist tijd met anderen in te plannen? Maar hoe vaak komt het er nu echt van om tijd vrij te maken voor jou en je partner samen? Je volgt de cursus niet in groepsverband, maar écht samen.
De avonden staan gepland op D.V. 28 maart, 4 april, 11 april, 25 april, 16 mei, 30 mei en 13 juni. Voor meer informatie of aanmelding kan er contact worden opgenomen met Lianne Kooijman (liannekooijman@msn.com / 480910)

Geplaatst op 30 January 2018

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen