Bijbelleesweek 20 t/m 26 maart

Hoe lezen we de Bijbel? Op welke manier, en vooral: met welke houding? Daarover gaat Het Bijbelleesweek-thema van dit jaar: Met vertrouwen Bijbellezen, onderdeel van het HGJB-jaarthema Samen bij Eén.

Ook dit jaar krijgt u de gelegenheid een week lang met uw mede-gemeenteleden na te denken over en in gesprek gaan rondom het Woord van God. Wat heerlijk dat we als gemeente elkaar rondom dit Woord mogen vinden, ons samen verwonderen en van elkaar mogen leren!

De rode draad door de Bijbelleesfolder wordt gevormd door kernwoorden uit Psalm 25, waarin de relatie van de gelovige met God wordt beschreven met de volgende kernwoorden: verlangen, vertrouwen, verwachting, nederigheid en gehoorzaamheid.

Iedereen, oud en jong, is van harte welkom in Vita Nova, elke avond van maandag 20 maart tot en met donderdag 23 maart van 19:00 uur tot 19:45 uur. Vrijdag 24 maart is er geen Bijbelleesavond. Zaterdag 25 maart zal de avond een alternatieve invulling hebben. Zondag 26 maart wordt de week afgesloten met een gemeentebrede preekbespreking. We hopen velen van u te ontmoeten!

Geplaatst op 8 March 2017

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen