Contactmiddag 55+

Eén keer per maand op woensdagmiddag, komen wij, de vijf en vijftigplussers van Middelharnis en Sommelsdijk bij elkaar.
Eén van de predikanten opent de middag met schriftlezing en gebed en verzorgt een meditatie.
Na de koffiepauze is er een spreker met een  presentatie.
De laatste contactmiddag van dit seizoen is op D.V. woensdagmiddag 19 april a.s.
Dhr. A. den Hertog uit Goedereede komt dan naar "Vita-Nova".Hij zal ons iets vertellen en laten zien van één van zijn reizen.
Het zijn altijd  gezellige middagen. Iedere 55 plusser is heel hartelijk welkom!!

Op D.V. woensdag 17 mei staat ons jaarlijkse reisje gepland. We hopen deze dag een bezoek te brengen aan het Nationaal Vlasserij-Suikermuseum in Klundert. In de westhoek van Noord-Brabant verbouwt men al eeuwen de grondstoffen voor de productie van vlas, lijnolie, vlas lint, linnen, suikerbieten en suiker. Midden in dit gebied, in het vestingstadje Klundert, staat het Nationaal Vlasserij-Suikermuseum. Deskundige gidsen leiden ons rond door de vlasserij- en suikerexposities. Medewerkers van het museum, die jarenlang in de vlasserij werkten, demonstreren de zware lichamelijke arbeid van het verwerkingsproces van vlasstengel tot vlaslinnen.  Na dit bezoek genieten we van een heerlijke maaltijd, waarna we in Oudenbosch de basiliek bezoeken. Deze basiliek is een imitatie van de Sint Pieterskerk in Rome. We nodigen u van harte uit om deze dag met ons mee te beleven.

Wilt u inlichtingen belt u dan gerust naar:
Nely Jordaan 48 43 10, Dia Struijk 48 65 68 of Adri Peekstok 48 05 30.

Graag tot ziens op D.V. 19 april in "Vita-Nova".

De dames van de commissie,
Nely, Bea, Dia, Leny en Adri.

Geplaatst op 17 March 2017

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen