Actie4Kids

Actie4KidsDe christelijke organisatie Actie4kids verzorgt ieder jaar het transport van meer dan 50.000 schoenendozen, die in Nederland en België zijn gevuld en versierd. Het is een unieke gelegenheid om iets te kunnen betekenen voor kinderen die zo arm zijn dat ze waarschijnlijk voor het eerst in hun leven een cadeau krijgen. Het cadeau is een schoenendoos met heel veel inhoud:

  • schoolspullen, die kinderen stimuleren om naar school te gaan. 
  • speelgoed, dat kinderen helpt bij hun persoonlijke ontwikkeling. 
  • toiletartikelen, die kinderen de noodzaak van hygiëne leren.

Later voegt de organisatie ook nog een Bijbeltje aan de schoenendozen toe.

De kinderen van de kinderclub hebben afgelopen week een folder met alle informatie ontvangen. De komende weken zullen zij tijdens de clubavonden bezig zijn met Actie4kids.

Komende zondag zal er ook voor de andere kinderen en ouderen van onze gemeente  een informatiefolder klaar liggen met alle instructies voor het vullen van een doos.

U kunt als ouder uw kind hierbij begeleiden door eerst samen naar een inleidend filmpje te kijken. Deze staat op de website van Actie4kids www.actie4kids.nl.

Heeft u de folder gemist, klik dan hier voor de informatie. 

 Op D.V. woensdag 2 november, dankdag, kunnen de gevulde schoenendozen  tijdens de middag- en avonddienst worden ingeleverd.

 NB. De 5 euro die per doos voor verzending moet worden betaald, wordt bekostigd door de diaconie!
 

Geplaatst op 17 October 2016

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen