Muzikale avond 10 oktober

Sommelsdijk/Nyankunde (Congo)

Op D.V. 10 oktober wordt er in de Hervormde kerk van Sommelsdijk een uniek concert gegeven. Gemeenteleden van Hervormd Sommelsdijk musiceren en zingen deze avond. Jong en oud treedt op, zowel solo als in verschillende combinaties en met verschillende instrumenten. Ook wordt er samen gezongen. De toegang voor dit concert is vrij, maar er wordt een collecte gehouden ten bate van het werk van Willem en Joanne Folmer. Deze bijzondere muzikale avond begint om 19.00 uur. De kerk is vanaf 18.30 uur open. Hartelijk welkom!

Geplaatst op 29 September 2015