Vrijwilligers gezocht

Gezocht: vrijwilligers met hart voor jonge mensen en ex-verslaafden

Heeft u hart voor jonge mensen en/of ex-verslaafden? Dan zoeken we u! We willen het werk van Stichting Family Care* uitbreiden in Zuidwest Nederland. Tot op heden waren we nog niet heel actief in regio Zuidwest. Met dit nieuwe regionale team willen we graag iets voor de regio betekenen. Jonge mensen weerbaar maken door preventielessen en een luisterend oor bieden voor kinderen en tieners in de knel. Ex-verslaafden willen we helpen in hun strijd tegen verslaving door het bieden van zelfhulpgroepen.

We zoeken vrijwilligers voor diverse werkzaamheden die u vanuit eigen huis kunt uitvoeren. Denk aan taken als administratie, het mobiliseren van mensen en het contact onderhouden met kerken, scholen en gemeenten. Maar ook het starten van een nieuwe zelfhulpgroep of chatcoach worden zijn opties om uw geloof praktisch handen en voeten te geven en echt het verschil te maken.

Meer weten of wilt u op een andere manier bijdragen? Kijk op www.ikwiljulliehelpen.nl of mail naar info@stichtingfamilycare.nl. We zien uit naar uw bericht!

*Stichting Family Care bestaat uit: Voorkom! (verslavingspreventie), Chris (e-hulp voor jonge mensen in nood) en Stay Clean (zelfhulpgroepen voor ex-verslaafden).

Geplaatst op 8 April 2015

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen