Opgeven hulp VakantieBijbelFeest

d.v. 18 en 19 augustus 2015

Ook dit jaar doen wij, als VBF-commissie, een beroep op u en jou om te helpen tijdens de VBF dagen. Jongeren vanaf het voortgezet onderwijs en volwassenen kunnen zich opgeven. Het Vakantie Bijbel Feest vindt plaats op D.V. 18 en 19 augustus. Net als andere jaren hebben we ook dit keer weer een ochtend- en middagprogramma.

U kunt zich via deze site opgeven om te komen helpen. De opties van uw / jouw voorkeur wat betreft dagdelen / dagen kunt u hieronder aanvinken. Wanneer u zich heeft aangemeld, zult u in de eerste week van de zomervakantie een informatiepakket ontvangen en weet u ook waar u bent ingedeeld.

Zou u bij opmerkingen aan willen geven als u graag wilt helpen maar geen oppas hebt? Dan kan de commissie kijken of daar wat voor te regelen valt.

Het aantal kinderen die naar het Vakantie Bijbel Feest komen is de laatste jaren flink gestegen. Daar zijn wij als commissie heel erg blij mee. Uiteraard betekent dat we daardoor ook steeds meer hulp nodig hebben. We hopen u/ jou te mogen verwelkomen tijdens die twee fijne dagen!

Zie ook de flyer!

Hulp gevraagd!

Naam
Straat + huisnummer
Telefoonnummer
Emailadres
Wanneer wilt u helpen
Ideëen / tips / opmerkingen
 

Geplaatst op 18 May 2015

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen