GZB nieuws

gzb logoGZB en IZB bieden unieke kans om kennis te maken met pioniersplekken in Duitsland

Hoe bereik je mensen van buiten de kerk met het christelijk geloof? Is dat een vraag die ook jou bezighoudt? De GZB en IZB bieden je de unieke mogelijkheid om je te laten inspireren door het evangelisatiewerk in Duitsland.

De kerk in met name het oosten van het land is klein. Veel mensen weten nauwelijks iets over het christelijk geloof. Juist hier willen zendingswerkers Gerrit & Jorine van Dijk en Gerard & Janneke de Wit Gods liefde delen. Maar hoe doe je dat in een omgeving waar religie geen plek meer heeft in de samenleving?

Periode van zaaien
Vele jaren hebben beide families geïnvesteerd in het leggen van contacten en het organiseren van allerlei activiteiten, zoals een kinderclub, openlucht kerstfeest en een straatcafé. Na een periode van zaaien, groeien er nu in de steden Schwerin en Rostock langzaam maar zeker christelijke gemeenschappen.

Met een missionair bewust reisgezelschap gaan we bij hen op bezoek. Om te zien hoe zij in een context waarin bijna niemand God kent nieuwe wegen zoeken om in woorden en daden als kerk zichtbaar te zijn in de samenleving. Hoe? Hierover gaan we met elkaar, de zendingswerkers en de kerk in Duitsland in gesprek! Zodat we met hernieuwde energie verder kunnen!

duitsland

Reis naar Duitsland
De reis vindt plaats van 4 t/m 8 oktober 2024 en kost € 695. De doelgroep zijn missionair bewuste mensen, zoals bijv. evangelisatie-ouderlingen, mensen die actief zijn binnen een pioniersplek of een afgevaardigde van de zendings- en evangelisatiecommissie. Interesse? Kijk voor meer info op www.gzb.nl/reizen.

Geplaatst op 31 May 2024

*alle velden zijn verplicht*

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen