Hulp Oost Europa

hoeDeel je geloof, hou het niet voor jezelf

Evangelist Titu Cirstenoiu uit Roemenië mag leidinggeven aan twee kleine kerken in het zuiden van Roemenië. De gemeente komt op zondag samen in een huis dat verbouwd is tot kerkgebouw. Door de week wordt er Kinderclub gegeven.

Daarnaast is Titu missiewerker in gevangenissen. Wekelijks is er een Bijbeluur. Na afloop heeft Titu vaak mooie persoonlijke gesprekken met de gevangenen. Het is prachtig om te zien hoe zij het Woord tot zich nemen en ervaren hoe goed de Heere is, ook voor hen.  In Hem mogen zij rust en geborgenheid vinden.” (foto Titu kan eventueel hier toegevoegd worden)

Proef en zie dat de HEERE goed is; welzalig de man die tot Hem de toevlucht neemt (Psalm 34:9).

Wat is het geweldig om te merken dat er telkens weer harten geraakt én veranderd mogen worden, ook op deze donkere plek. Bidt en geeft u mee voor dit bijzondere werk van broeder Titu in zijn gemeenten en in de gevangenissen? Helpt u mee om het geloof door te geven aan de volgende generatie in Oost-Europa?! Voor:

•  €  5 per maand kan een kind wekelijks naar de kinderclub
  • €10 per maand kan een jongere een heel jaar lang catechese volgen
  • €15 per maand ondersteunt u het werk van de predikant (ontvang een gratis bordspel)

Dit kan op www.hulpoosteuropa.nl/gedeeldgeloof/

Geplaatst op 10 May 2024