GZB nieuws

gzb logoHartelijk welkom op de GZB-dag D.V. zaterdag
18 maart!

Je onderdeel voelen van Gods wereldwijde kerk… dat kan tijdens de GZB-dag D.V. zaterdag 18 maart in Barneveld. Er zijn inspirerende sprekers uit Malawi en de Filipijnen en activiteiten voor jong en oud. Van harte welkom!

U kunt kiezen of u ’s middags of ’s avonds komt. Wilt u met kinderen en/of tieners komen? Kies dan voor de middag! Want dan is er ook een tof programma speciaal voor hen. In de avond is er na het podiumprogramma een gezellig GZB-jongerencafé. Voor alle leeftijden is de GZB-dag de moeite waard!

Aanmelden noodzakelijk
Bij het podiumprogramma om 14.00 uur en 19.30 uur is er plaats voor maximaal 750 personen (exclusief kinderen). Aanmelden is daarom noodzakelijk.
Tussen 16.00 en 19.00 is iedereen welkom op het ontmoetingsplein; er zijn workshops, GZB-stands, kraampjes met een hapje en een drankje én er is een veiling.

Bid, zonder ophouden’
Het thema van de GZB-dag is ‘Bid’. Ds. Hastings Phale, een bevlogen evangelist uit Malawi is één van de sprekers: “Wij moeten onszelf voortdurend de vraag stellen: hoe kunnen wij zonder ophouden bidden voor degenen die nog niet bereikt zijn met het Evangelie? Als christen ben je krachteloos zonder gebed.” Met zijn verhaal wil hij ons aanmoedigen om ook zelf het geloof te delen, maar vooral ook om dat te doen in afhankelijkheid van God.

Waar?
De GZB-dag vindt plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Voelt u zich betrokken bij Gods wereldwijde kerk, dan mag u deze dag niet missen! Meld u daarom snel aan via www.gzb.nl/gzb-dag.

GZB dag

Geplaatst op 19 January 2023

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen