Kerstpostactie

Evenals voorgaande jaren willen wij, Stichting Oost Europa werkgroep Middelharnis, weer een kerstpost actie organiseren voor onze zigeunerbroeders en zusters in Roemenië, en dan wel de plaatsen/ kampen waar wij als werkgroep werkzaam zijn. Het afgelopen jaar was weer een groot succes, Ook nu was hun verwondering groot, dat mensen uit Holland aan hen hebben gedacht. Doet u dit jaar ook weer mee?

Op de zondagen 20 en 27 november en 04 december staat er een doos in de hal van de kerk daar kunt u uw kerstpost in doen. U schrijft uw naam op de kaart, er kan eventueel een tekst bij, mag in het Roemeens veel mensen zijn handig op de computer, maar kan ook in het Nederlands, schrijf dan wel waar de tekst staat, kunnen zij het in hun eigen Bijbel opzoeken. Als u meerdere kaarten geeft maak er dan een bundeltje van, komen niet dezelfde kaarten bij één familie.
De eerste of tweede week van december gaar er weer een transport richting Uioara daar kan de post dan mooi in mee, evenals de levensmiddelen die wij op donderdag 24 en vrijdag 25 november bij de Plus zullen inzamelen voor de kerstpakketten.
De kerstpostdozen staan in de volgende kerken: H.H.K Middelharnis/Sommelsdijk, PKN Middelharnis en Sommelsdijk en de Christelijk Gereformeerde Kerk Middelharnis. U kunt uw kerstpost ook op zaterdag 3 december, tijdens de hulpgoederen inzameling, tussen 09:30 en 11:30 uur inleveren bij onze loods aan de industrieweg 17 in Middelharnis.
Wij hopen weer op uw medewerking, en gedenk ook deze arme tot geloof gekomen zigeuners in uw gebeden.

Geplaatst op 15 November 2022

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen