GZB nieuws

gzb logoGZB zoekt nieuwe zendingswerkers

Wilt u, wil jij van betekenis zijn in Gods wereldwijde kerk? De GZB heeft verschillende vacatures; niet alleen voor predikanten en evangelisten, maar bijvoorbeeld ook voor artsen, jeugdwerkers en marketeers. Wat je opleiding en achtergrond ook is, denk er eens serieus over na hoe je je talenten kunt inzetten binnen de wereldkerk. En wie weet is een van de volgende vacatures wel iets voor jou!

  • Jeugdwerker Albanië - Ben je een enthousiaste jeugdwerker? De nog jonge kerk in Albanië kan je hulp goed gebruiken! Ze hebben weinig ervaring in het jeugdwerk en daarom behoefte aan training en begeleiding.
  • Gemeentetoeruster Costa Rica - Hebben de meest kwetsbaren in de samenleving je hart? Voor de kerk in Costa Rica zoeken we een gemeentetoeruster om lokale gemeenten te helpen om handen en voeten te geven aan het geloof.
  • Marketeer Peru - Het mooiste ‘product verkopen’ dat er bestaat? Als ervaren marketeer/communicatietalent kun je de kerk in Peru helpen bij hun droom om nieuwe gemeenten te stichten.

Kijk voor meer info en een overzicht van alle vacatures op www.gzb.nl/vacatures.

Geplaatst op 25 November 2022

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen