Diaconale jongerenreizen

Na twee jaren met reisbeperkingen vanwege de corona pandemie zijn afgelopen zomer de diaconale jongerenreizen weer opgestart. Diverse jongerengroepen zijn van betekenis geweest voor onze medebroeders en zusters in de landen van Oost- Europa. Niet alleen om te delen en te dienen maar ook om iets te mogen zien van Gods wereldwijde Kerk. Graag brengen wij de diaconale jongerenreizen van HOEliday onder uw aandacht. Wellicht zijn deze reizen iets voor de jongeren uit uw gemeente of netwerk. Samen handen en voeten geven aan de opdracht van onze Heere Jezus om, om te zien naar onze naaste. Zoals het treffend verwoord is in Micha 6:8 “Hij heeft u, mens, bekendgemaakt wat goed is. En wat vraagt de HEERE van u anders dan recht te doen, goedertierenheid lief te hebben en ootmoedig te wandelen met uw God.”

Meer informatie ontvangen? Kijk dan op www.hoeliday.nl of neem vrijblijvend contact op Hermieke de Bruin, jongerenwerker Stichting HOE (Hulp Oost-Europa): hdbruin@stichtinghoe.nl of (0342-420554)

Geplaatst op 26 September 2022

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen