Focusdag, 8 oktober in Houten

izbIedereen ‘met een missionair hart’ welkom

IZB-Focus ondersteunt kerken(raden) en individuele christenen bij hun missionaire roeping en trekt daarbij graag voor een langere periode op met gemeenten. Een groeiend aantal kerkenraden maakt van deze dienstverlening gebruik.

De jaarlijkse Focusdag wordt dit keer gehouden op zaterdag 8 oktober in de Sionkerk in Houten, van 10.00 tot 13.30 uur.

Er zijn workshops te volgen over onder meer missionair preken en het integreren van de zeven werken van barmhartigheid in diaconale toerusting.
Deze inspiratiedag is bedoeld voor christenen die de kloof tussen kerk en dagelijkse realiteit willen overbruggen en daarbij wel wat handvaten kunnen gebruiken. Kortom: iedereen met ‘een missionair hart’ is welkom op deze Focusdag.

Er worden geen entreekosten gevraagd. Ook de lunch is gratis.

Aanmelding wordt op prijs gesteld. Gebruik daarvoor het formulier op de website van IZB-Focus. Daar is ook een uitgebreide programma-omschrijving te vinden.

Ga voor meer informatie naar www.izb.nl/focus. Of stuur een mailtje naar focus@izb.nl

Geplaatst op 19 September 2022