GZB nieuws

gzb Senada kwam op jonge leeftijd tot geloof

senadaDit is Senada uit Bosnië.Senada groeide op in een niet-christelijke omgeving. Op jonge leeftijd kwam ze tot geloof. “Na de oorlog, in ‘92-'95, kreeg ik een uitnodiging voor een jeugdkamp. Ik hoorde daar voor het eerst in mijn leven prachtige liederen over God. Er werd ook uit de Bijbel gelezen. Elke dag kwam ik als eerste om te luisteren, vooral naar liederen over Jezus. Ze raakten me diep en emotioneerden me. Langzaam, maar zeker, werkte God in mijn leven. Hij raakte mijn hart en gaf mij tijdens een gebed de Heilige Geest. Dat moment zal ik nooit vergeten! Als ik eraan denk, voel ik het opnieuw. Ik ben blij dat ik nu elke zondag liederen mag uitzoeken voor de eredienst.“

Dit is een van de verhalen uit het vakantiebijbelboekje van de GZB. Wilt u meer weten over het werk van de GZB in Bosnië? Kijk dan op www.gzb.nl/bosnie.

Geplaatst op 28 July 2022

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen