GZB nieuws

gzb Yoel verlangt ernaar dat zijn volksgenoten Jezus
leren kennen

Dit is Yoel uit Jeruzalem. Yoel is geboren in de Verenigde Staten. Hij studeerde Milieukunde aan Yale University. Aan christenen had de Joodse Yoel een grote hekel. Totdat hij in een droom een ontmoeting had met Jezus. In 2005 verhuisde Yoel naar Israël; het land van zijn volk, het land van zijn Messias. Het geloof in Jezus Christus kleurt Yoels bestaan. Er zullen weinig mensen zijn die na een ontmoeting met Yoel onwetend zijn over Jezus. In de winkel, op de mountainbike of in de taxi; over zijn Zaligmaker is Yoel niet snel uitgesproken. Zijn grootste verlangen: “Dat mijn volksgenoten Jezus leren kennen en God daardoor wordt grootgemaakt.”

Dit is een van de verhalen uit het vakantiebijbelboekje van de GZB. Wilt u meer weten over het werk van de GZB in Israël? Kijk dan op www.gzb.nl/landen/israel.

Geplaatst op 7 July 2022

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen