Kerstpostactie

Evenals voorgaande jaren willen wij, Stichting Oost Europa werkgroep Middelharnis, weer een kerstpost actie organiseren voor onze zigeunerbroeders en zusters in Roemenië, en dan wel de plaatsen/ kampen waar wij als werkgroep werkzaam zijn. Het afgelopen jaar was weer een groot succes, al de 182 gezinnen konden voor de kerst een envelop ontvangen met daarin wel 7 kaarten. Ook nu was hun verwondering groot, dat mensen uit Holland aan hen hebben gedacht. Doet u dit jaar ook weer mee?

Op de zondagen 21 en 28 november en 4 december staat er een doos in de hal van de kerk daar kunt u uw kerstpost in doen. U schrijft uw naam op de kaart, er kan eventueel een tekst bij, mag in het Roemeens veel mensen zijn handig op de computer, maar kan ook in het Nederlands, schrijf dan wel waar de tekst staat, kunnen zij het in hun eigen Bijbel opzoeken. Als u meerdere kaarten geeft maak er dan een bundeltje van, komen niet dezelfde kaarten soms bij een familie.

De eerste of tweede week van december gaat er weer een transport richting Uioara daar kan de post dan mooi in mee, evenals de levensmiddelen die wij op vrijdag en zaterdag 5 en 6 november bij de Plus ingezameld hebben voor de kerstpakketten. Wij hopen weer op uw medewerking, en gedenk ook deze arme tot geloof gekomen zigeuners in uw gebeden.

Geplaatst op 16 November 2021

*alle velden zijn verplicht*

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen