Belijdeniscatechese

Afgelopen zondag deden 6 jonge gemeenteleden belijdenis. Een heel bijzonder moment, voor henzelf, voor onze gemeente, maar bovenal tot eer van God. Hij is het waard dat we Hem belijden en ja zeggen tegen Hem.

Hopelijk kunnen we komend seizoen weer met een nieuwe belijdenisgroep starten. Misschien hebben we er al over nagedacht. Misschien twijfelen we nog. Misschien hebben we allerlei vragen en vinden we belijdenis doen een (te) grote stap. Dan kan de belijdeniscatechese juist een periode zijn waarin vragen beantwoord worden. Voor belijdenis doen ben je trouwens nooit te oud. We vinden er vast wel een praktische vorm voor. Laten we het vooral in het gebed met de Heere God bespreken: Is het geen tijd om deze stap voor U te zetten? 

Als u of jullie dit nieuwe seizoen mee willen doen met de belijdeniscatechese of daarover nadenken en erover willen doorpraten, dan hoor ik het graag! (tel.: 482391; mdewilde@kliksafe.nl).

Geplaatst op 31 August 2021

*alle velden zijn verplicht*

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen