Alternatieve gemeentedag

Helaas hebben we al 2 jaar geen gemeentedag kunnen organiseren. Geen ontmoetingen op een zonnige kerkring, geen gezelligheid, geen kraampjes met de meest uiteenlopende producten…. Omdat we dat zo jammer vinden heeft de Activiteitencommissie een prachtig aanbod van streekproducten opgesteld, die u via een bestelformulier op de site van de kerk kunt bestellen. Dat kan van maandagavond 14 juni tot en met maandag 21 juni.

U kunt uw keuze maken uit verschillende fantastische streekproducten van Bakkerij Koese, Kaasboerderij de Westplaat, groente en fruit van Van der Sluijs, thee en kaarten van Mik op Puur en wijn van wijnkoperij A. van Eesteren. Nadat u heeft besteld krijgt u van ons een bevestiging via de email waarin staat dat u uw bestelling kunt ophalen op 26 juni tussen 10 en 13 uur. Dit kan bij firma Mastenbroek, Rijzenburgseweg 5. We vragen uw begrip als het druk is en u wellicht even moet wachten. De betaling kan online bij de bestelling worden voldaan.

De opbrengst van de actie zal worden besteed aan de aanleg van een livestream verbinding met Vita Nova. Mocht de actie onverwacht meer geld opleveren dan gedacht, dan zullen we een bedrag aan een diaconaal doel schenken. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op via Dimco Wittekoek: 0615021993, of Karin Tieleman: 0610303464.

Bestellen kan via de webwinkel

Geplaatst op 14 June 2021