Willem en Joanne bij EO-Metterdaad

Er zijn mooie ontwikkelingen gaande met betrekking tot het werk in Congo en daarvan willen wij u graag op de hoogte brengen!

EO-Metterdaad heeft er opnieuw voor gekozen om het werk dat wij, met uw ondersteuning, in Congo mogen doen, in beeld te brengen. In de afgelopen periode zijn er opnames gemaakt van het werk van de families Godeschalk en Folmer in de ziekenhuizen in Itendey en Lolwa.

De focus ligt dit keer voornamelijk op fondsenwerving voor het ziekenhuis in Lolwa. Hier is namelijk dringend behoefte aan goede medische apparatuur. Ook groeit het aantal patiënten en daarmee de noodzaak om het ziekenhuis uit te breiden.

Er zijn 4 lange afleveringen gemaakt van ieder 25 minuten. Tevens worden er af en toe korte compilaties (korte herhalingen) uitgezonden in diezelfde week.

Het uitzendschema van de lange afleveringen ziet er als volgt uit:

       Datum

    Tijd

    Titel

      Lengte

01-mei-21

    17.35

    Congo 1

  25 minuten

08-mei-21

    17.35

    Congo 2

  25 minuten

15-mei-21

    17.35

    Congo 3

  25 minuten

22-mei-21

    17.35

    Congo 4

  25 minuten

Naast bovenstaand schema, wordt er ook nog een 3-minuten-filmpje en een 1-minuut-filmpje gemaakt. Deze kunt u diverse malen voorbij zien komen, op willekeurige momenten.

Wij hopen dat de uitzendingen van EO Metterdaad een goed beeld geven van het werk dat Mark en Corine Godeschalk en Willem en Joanne Folmer, samen met de lokale mensen in Congo, mogen verrichten.

Geplaatst op 30 April 2021

*alle velden zijn verplicht*

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen