gzb Laat u inspireren door verhalen uit Gods wereldwijde kerk

Hoe kun je als gemeente in deze coronatijd het vuur brandend houden? In het nieuwe nummer van Alle Volken, het magazine van de GZB, leest u inspirerende verhalen van mensen die zich met hart en ziel inzetten om in woorden en daden het Evangelie te delen.

Kees en Esther van der Knijff vertellen hoe het vuur voor de zending bij hen ging branden om uitgezonden te worden naar Libanon. Ds. Jonathan Soro vertelt hoe de kerk hoop biedt aan Zuid-Soedanese jongeren in de uitzichtloze situatie in de vluchtelingkampen. En ds. Peter en Jeannette de Groot vertellen hoe ze met deze vluchtelingen optrekken en aan hen het vuur van het Evangelie doorgeven.

Ook wordt in het maart-nummer van Alle Volken de pinkstercampagne van de GZB gelanceerd: Houd het vuur brandend. Met het online GZB-event op 15 mei als één van de hoogtepunten.

Wilt u in het vervolg Alle Volken ook ontvangen? Meld u dan nu aan via www.gzb.nl/allevolken.

Geplaatst op 31 March 2021