gzb D.V. zaterdagavond 15 mei: online GZB-event

De GZB ziet er naar uit om u weer te ontmoeten en om verhalen te delen uit Gods wereldwijde kerk. Helaas is het dit voorjaar nog steeds niet mogelijk om de GZB-dag te organiseren. In plaats daarvan bereidt de GZB een pinkstercampagne voor met als hoogtepunt een online GZB-event op zaterdagavond 15 mei 2021. Thema is ‘Houd het vuur brandend’. Reis mee door de wereldkerk en laat u inspireren door mensen die worden gedreven door het vuur van hun geloof.

Samen willen we in de week vóór Pinksteren de vlam van het geloof verder doorgeven en onze liefde voor zending als een lopend vuur door Nederland laten trekken. Jong en oud dagen we uit om mee te doen met een route door Nederland. Lopend, fietsend, biddend, pratend – samen op weg naar Pinksteren!

Denk en doe mee!
Heeft u ideeën voor de Pinkstercampagne van de GZB en/of wilt u graag meedoen als gemeente, laat het ons weten via: info@gzb.nl. Kijk voor meer informatie over de pinkstercampagne én om u aan te melden voor het event op 15 mei op www.gzb.nl/event.

Geplaatst op 11 March 2021