gzb GZB-podcast ‘Deel je leven’

In ‘Deel je leven’ nemen zendingswerkers de luisteraar mee in hun leven in een andere cultuur.

Interviewer Reinald Molenaar spreekt met hen over hoe ze hun leven delen met de mensen om hen heen, over de invloed van culturele verschillen en over de veelkleurigheid van de wereldkerk.

In een van de afleveringen komt Leendert Wolters aan het woord. Sinds 2013 woont hij met zijn vrouw en twee kinderen in Praag waar zij werken als kerkplanter. Voelt hij zich inmiddels Tsjech onder de Tsjechen of toch meer Nederlander? Een interview over Maria, goede koffie, vriendschap en geloof.

In totaal zijn er vijf afleveringen. Behalve Leendert vertellen ook Ditteke den Hartog uit Malawi, Marjan Lindhout uit Nicaragua, Kees en Claudia Geluk uit Costa Rica en Harriëtte Smit uit Frankrijk hoe zij hun leven en geloof delen met de mensen om hen heen.

Bent u geïnteresseerd in andere culturen? En vindt u het mooi om een inkijkje te krijgen in het leven van een zendingswerker? De afleveringen zijn te downloaden op www.gzb.nl/podcast of te beluisteren via Spotify, Apple Play en Google Play onder de naam 'Deel je leven' of 'GZB'. Veel luisterplezier!

Geplaatst op 25 January 2021