Zending verbindt

gzb Gods liefde delen

Kees en Esther van der Knijff willen graag in woorden en daden het Evangelie delen. In januari worden zij door de GZB uitgezonden naar Libanon.

Kees en Esther: “Libanon is een klein, maar prachtig land. Een land met veel problemen, maar ook een land waar de kracht van hoop zichtbaar is. Wij hopen samen met onze drie kinderen te gaan wonen en werken in de hoofdstad Beiroet. Kees gaat aan de slag als docent theologie aan het Arab Baptist Theological Seminary. Aan dat seminarie worden studenten uit de hele Arabische wereld en Noord-Afrika opgeleid tot predikant, om de kwetsbare kerk te dienen. Esther wordt jeugdarts/kinderarts in een gezondheidskliniek waar arme Libanese en Syrische kinderen en hun gezinnen de gezondheidszorg krijgen die voor hen anders niet bereikbaar is.

Met woorden en daden delen we zo het Evangelie: geloven kan niet zonder omzien naar de ander, en naar de ander omzien vertelt iets van Gods liefde.

Wil jij ons hierbij ondersteunen? Word dan ons Zendingsmaatje!”

In 2021 hoopt de GZB tenminste 2021 Zendingsmaatjes te verwelkomen. Ga naar www.zendingsmaatje.nl en meld je vandaag nog aan. Als Zendingsmaatje ben je onderdeel van het wereldwijde zendingswerk van de GZB en help je mee bij de verspreiding van het Evangelie.

Geplaatst op 18 January 2021

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen