Kerstpostactie

Vorig jaar hebben we, in overleg met commissies van het hele eiland, geconstateerd dat de kerstpostactie niet meer rendabel was en werd besloten om er mee te stoppen. Inmiddels is er veel veranderd en zijn we van mening dat juist nu in deze tijd het omzien naar elkaar zo ontzettend belangrijk is. Een kaartje betekent vaak veel voor mensen. Daarom willen we dat dit jaar toch graag weer voor u faciliteren, zodat we in deze kerstperiode, waarin eenzaamheid extra gevoeld zal worden, toch voor wat vreugde kunnen zorgen.

We zullen dit jaar, in samenwerking met Hervormd Middelharnis, alleen kerstpost aannemen bestemd voor Sommelsdijk en Middelharnis. U kunt de kaarten komen afgeven op D.V. maandagochtend 14 december tussen 9 uur en half 11 en op dinsdagavond 15 december van 7 tot 8 uur, beide keren in de consistorie van de kerk.
We hopen natuurlijk dat u dit jaar wat extra kaarten wilt schrijven voor (oudere) gemeenteleden of andere dorpsgenoten die het in deze tijd niet gemakkelijk hebben, een mooie manier om naar elkaar om te zien! De kosten zijn 60 cent per kaart en de opbrengst zal gaan naar de voedselpakketten-actie voor Roemenië van de Stichting Oost-Europa.
We zoeken nog mensen die ons, indien nodig, willen helpen bij het bezorgen van de kaarten, tussen 15 en 19 december. Bent u beschikbaar, wilt u dat dan laten weten aan Karin Tieleman; 0610303464. Mocht het nodig zijn, dan zal er dinsdagavond 15 december contact met u worden opgenomen.  

Geplaatst op 21 November 2020

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen