Vraag en antwoord Kerktijd.nl

Kan ik mijn voorkeur nog aanpassen?
Zeker, met uw e-mailadres en opgegeven wachtwoord kunt u inloggen en uw gegevens en voorkeur aanpassen. Als u zich telefonisch heeft aangemeld, kan de wijziging telefonisch doorgegeven worden.
Inloggen kan op de website https://app.kerktijd.nl/login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Bij het inloggen op https://app.kerktijd.nl/login staat ook een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen, deze wordt gestuurd naar het emailadres waarmee u zich opgegeven heeft.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga?
U kunt tijdelijk uw voorkeur aanpassen door alles uit te zetten, dan ontvangt u tijdelijk geen uitnodigingen.

Ik heb wisselende diensten met werk, wat nu?
U kunt uw voorkeur ten alle tijde aanpassen. Die aanpassingen worden door het systeem meegenomen bij het uitsturen van de nieuwe uitnodigingen. Dus als u de komende zondag ‘s ochtends moet werken, dan kunt u uw voorkeur voor de ochtenddienst weg halen en alleen op de avonddienst zetten.

Ik heb vragen over de manier van toewijzen, kunnen jullie daar meer informatie over geven?
Zeker. Het systeem van Kerktijd.nl bepaalt de toewijzingen zelf op basis van voorgaande uitnodigingen. Precieze informatie hierover is te vinden in de documentatie van kerktijd.nl

We komen met minder mensen als opgegeven, kan ik dit wijzigen?
Ja, dat kan via de bevestigingsmail met onderwerp "U bent aangemeld". In deze mail staat een link waarmee u het aantal kan wijzigen, dat kan alleen maar lager, niet hoger. Als u daar een aanpassing maakt, zullen alsnog anderen uitgenodigd worden.

Ik heb opgegeven dat ik kom, maar nu kan ik toch niet, wat nu?
Via de uitnodigingsmail en via de bevestigingsmail kunt u zich alsnog zelf afmelden. Zo blijft uw plek niet onnodig leeg.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat, waar kan ik die stellen?
U kunt een e-mail sturen naar  aanmeld@hervormdsommelsdijk.nl.

Hoe gaat het uitnodigen bij bijzondere diensten?
Als voorbeeld: bij bijzondere diensten als doopdiensten is het maatwerk. De ‘commissie erediensten in coronatijd’ nodigt dan uit in overleg met predikant en doopouders.