Aanmelden bijwonen kerkdiensten

Vanaf 16 november 2020 met Kerktijd.nl

Vanaf de kerkdiensten zondag  29  november 2020  wordt u voor de wekelijkse kerkdiensten uitgenodigd via/met behulp van het systeem Kerktijd.nl.

Uitnodigen voor een dienst is op basis van roulatie. Degene die het langst geen dienst heeft bezocht krijgt als eerste een uitnodigingsmail voor een volgende dienst. Deze uitnodiging kan worden geaccepteerd of afgewezen, reageert u niet dan vervalt de uitnodiging binnen 48 uur.

Als u geen e-mailadres heeft kunt u uw gegevens telefonisch doorgeven aan broeder Matthijs Guijt, 06‑81414726. Als u uitgenodigd wordt voor een dienst wordt u hiervan telefonisch op de hoogte gebracht. U kunt ook proberen iemand in uw omgeving te vragen een aanmeldformulier voor u aan te maken. Deze persoon krijgt dan de uitnodigingsmail en kan namens u reageren.

Met deze link kunt u zich aanmelden voor de erediensten in onze gemeente.

De handleiding voor Kerktijd.nl kunt u vinden onder de knop HANDLEIDING KERKTIJD.NL

Vraag en antwoord