Gemeente-activiteit 11 december

Online Dienstenveiling

Het TOPteam hoopt opnieuw een gemeente-activiteit te organiseren voor jong en oud.

Wanneer?  D.V. Vrijdagavond 11 december 2020
Hoe laat?  19.30 uur start, vanaf 19.00 digitale inloop
Wat?  Online Dienstenveiling
Hoe?  Via Teams (uitleg Teams en de link om deel  te kunnen nemen wordt binnenkort op de website gedeeld)
Voor wie? Voor alle gemeenteleden, van jong tot oud

Doel?
Omdat er dit jaar geen dienstenveiling heeft  kunnen plaatsvinden tijdens de startdag willen we dit nu online met elkaar doen. De opbrengst van deze avond is bestemd voor het werk van Willem & Joanne. En in eerste instantie specifiek voor de kleurenarmbandjes met het woordeloze boekje ‘Evangelie in kleuren’ voor de cursus van de zondagsschool. Bandjes met de tekst die door Willem & Joanne is vertaald in Congolese Swahili. 

Hoe werkt het?
We willen jong en oud vragen om een dienst aan te bieden die deze avond geveild kan worden. U/Jij kunt een dienst doorgeven via top-avond@hotmail.com Zou u/ jij dit vóór 5 december willen doorgeven? Dan kunnen wij een overzicht van de aangeboden diensten maken en deze met de Zaaier verspreiden.

Soorten diensten?
Datgene wat u/ jij voor een ander zou kunnen doen of maken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere taart, een maaltijd, een strijkbeurt, een sopbeurt voor de buitenramen, een reparatie voor iets, een oppasbeurt, de tuin aanvegen, sneeuwscheppen in de winter, boodschappen halen, hulp in ’t huishouden, hulp bij installatie/ problemen van een computer/ tablet e.d.

We hopen vele diensten te ontvangen. Ook als u/ jij vrijdag 11 december er niet bij kunt zijn willen we vragen om toch een dienst door te geven. Dan zorgen wij dat deze geveild wordt voor een mooi bedrag. Zo kan u/ jij toch bijdragen aan het werk van Willem en Joanne.

Vragen?
Ook hiervoor kunt u het mailadres top-avond@hotmail.com gebruiken. Liever bellen? Dat kan naar Lianne via nummer 0612125051

We houden u/ jou steeds op de hoogte via de website en de Zaaier. En we hopen u / jou 11 december online te ontmoeten.

Hartelijke groet van het TOP-team

Geplaatst op 11 November 2020

*alle velden zijn verplicht*

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen