Zending verbindt

gzb Nieuwe gezichten in de kerk

In 2013 begon ds. Peter Kleinbloesem als zendingswerker van de GZB met evangelisatiewerk in een krottenwijk van Lima, de hoofdstad van Peru. Er ontstond een kleine gemeente. Onlangs was Peter er weer een keer op bezoek. “Lange tijd waren samenkomsten door corona helaas niet mogelijk. Gelukkig sinds een aantal weken weer wel. Wat was het fijn om ook veel nieuwe gezichten te zien in de kerk! Wat ook raakte was de honger naar het Woord van God en het verlangen om met elkaar te zingen. Dat was merkbaar tijdens de dienst, maar ook achteraf. Ik had de eerste zondag een stuk of tien Bijbels meegenomen om uit te delen. Dat bleek lang niet genoeg te zijn. Veel meer mensen vroegen om een Bijbel. De volgende zondag dus nog een doos met Bijbels meegenomen. God bouwt Zijn Koninkrijk!”

krottenwijk

Kerk in krottenwijk Peru

Dit is een van de verhalen in het november-nummer van Alle Volken, het magazine van de GZB. Vindt u het mooi om te horen hoe God wereldwijd mensen tot geloof brengt en in beweging zet om het Evangelie te delen met anderen, meld u dan aan via www.gzb.nl/allevolken. De GZB stuurt u het blad met alle plezier toe.

Geplaatst op 1 December 2021

  • Aanmaken

Hervormd Sommelsdijk gebruikt uw gegevens alleen om te bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website.

Inloggen